Connect with us

Hi, what are you looking for?

WordPress

Rank Math Crack & Nulled Versiyonlarını Kullanmamanız İçin Sebepler.

5/5 - (2 votes)

Web dünyasına yeni adım atmış insanların ve özellikle lisans masraflarından kaçınmak isteyenlerin, yazılımların crack & nulled versiyonlarını kullanması çok normal bir durumdur.

Keza aynı kesim tarafından Rank Math gibi gelişmiş özellikleri bulunan bir SEO eklentisinin -ki bu eklenti en iyi SEO eklentilerinden biri- bu şekilde kullanılması işten bile değil. Öyle ki “Rank Math Crack”, “Rank Math Nulled”, “Rank Math Pro Nulled” gibi anahtar kelimeleri arattığımızda eklentinin bu tarz versiyonların bulunduğu yüzlerce site ve binlerce URL karşımıza çıkmakta.

Rank Math ekibi kesinlikle bu işlemlerin yapılmaması taraftarı. Bunu istemelerinin sebebi olarak kesinlikle kullanıcılardan kâr elde edemediklerinden değil, sitelerimizin güvenliği için yapmamanızı istediklerini belirtmekteler.

rank-math-crack-nulled-2

Rank Math Crack & Nulled Versiyonlarından Kaçınmak İçin Nedenler

  1. Gizlilik
  2. Yeni Güncellemelere Erişemezsiniz
  3. Yasal Sorunlar
  4. Geliştirici Desteği Yok

1. Gizlilik

Rank Math’ın resmi kanalları tarafından dağıtılmayan bir sürüm seçerseniz bu gizliliğinize zarar verir. Kullanıcı adınız, şifreniz, e-posta adresiniz ve tüm kişisel bilgileriniz risk altında olabilir. Kırık sürüm, içinde gizlenmiş çeşitli kötü amaçlı kodlar içerebilir ve bunun hakkında hiçbir fikriniz olmayabilir.

2. Yeni Güncellemelere Erişemezsiniz

Eklentinin crack’li veya nulled sürümünü kullanıyorsanız yeni güncellemelere erişemezsiniz. Boş bir eklenti güncellenemeyeceğinden, web siteniz hatalı çalışmaya başlayabilir veya erişilemez hale gelebilir. Bu nedenle Rank Math’ın ücretsiz sürümünü kullanmanızı ve özelliklerin keyfini çıkarmanızı öneririz. Web sitenizi önemli ölçüde geliştirmek istiyorsanız, PRO sürümünü kullanabilirsiniz.

3. Yasal Sorunlar

Rank Math Crack’li veya nulled sürüm olması durumunda veri hırsızlığı, veri kaybı olasılığı vardır ve avukatlara büyük meblağlar ödeyebileceğiniz yasal problemlere yol açabilir. Avukat ordularından kaçmak yerine Rank Math’ın ücretsiz veya PRO sürümünü indirmenizi öneririz.

4. Geliştirici Desteği Yok

Rank Math Crack’li ve nulled sürüm sizi geliştiricilerin desteğinden mahrum bırakacaktır Ancak, eklenti için ödeme yaparsanız veya ücretsiz sürümü kullanırsanız, geliştiriciler eklenti ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumuna size yardımcı olacaktır.

Ücretsiz bir şekilde premium eklenti veya hatta bir tema almak çok iyi bir yol gibi görünebilir. Ama bize ve geliştiricilere göre buna değmez. Zamanın para olduğuna ve nulled/crack’li sürümlerin sadece zaman kaybı olduğuna inanıyoruz. İşte bu yüzden şimdilik Rank Math’ın ücretsiz olarak sunulan sürümünü kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Ve sonra, artık eskisi kadar kısıtlı bir bütçeniz olmadığında, Rank Math PRO sizin için en iyi seçenek olacaktır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunları da beğenebilirsiniz

Açık Kaynak

Covid-19 pandemisinin hayatımıza işlediği bu zamanlarda uzaktan çalışma daha kalıcı hale geldi. Şirketler genel seçeneklerden daha düşük maliyetli, daha fazla gizlilik ve güvenlik sunan...

Donanım

Bugün sizlere sahip olduğunuz herhangi bir HDD, SSD veya USB’nin içeriğini nasıl ‘tamamen’ bozabileceğinizi, yani wipe işlemi yapabileceğiniz anlatacağız. Yazımız bittiğinde wipe etmek hakkında...

Flask

Flask Nasıl Kurulur? Bu yazımda Python Framework’u olan Flask ile çok basit bir uygulama yapmayı ve bunu İnternet’e, yani kanlı canlı bir sunucuya en...

Bilgisayar

SWAP Alanı Nedir? Özellikle sunucularda ve düşük donanımlı linux sistemlerde kullanılmasıyla anılan SWAP alanı hakkındaki yazımıza hoş geldiniz. Bu yazımızda size SWAP alanı hakkında...